Bize Ulaşın
Bize Ulaşın
FSMVÜ | Koruma Planlamasında Yeni Teknolojilerle Yürütülen Rölöve Çalışmalarının Önemi Semineri

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren Vakıf Kültür Varlıklarını Koruma, Uygulama ve Araştırma Merkezi (KURAM), restorasyon ve konservasyon alanında akademik bilgi, teknik, teknoloji ve uygulama tecrübelerinin sektörde daha yaygın hale gelebilmesi ve bilgi paylaşımına katkıda bulunmak üzere seminerler düzenlemeye devam etmektedir.

Bari Üniversitesi öğretim üyesi ve Uluslararası Mimari Fotogrametri Komitesi Başkanı Prof. Dr. Pietro Grimaldi’nin konuşmacı olarak katılacağı "Koruma Planlamasında Yeni Teknolojilerle Yürütülen Rölöve Çalışmalarının Önemi" konulu 7 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleştirilecek seminerde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Etkinlik Türü : Seminer
Yer : FSMVÜ Haliç Yerleşkesi KURAM